top of page
RoyM-NN2021-P8140126.jpg

REISBASIS

RoyM-NN2021-P8132434.jpg

12
videos

We zijn dankbaar en trots op de ongelooflijke samenwerking die we nu al 6 jaar samen met hebben opgebouwdReisbasis.

Vanwege hun vertrouwen en loyaliteit hadden we al het genoegen om 12 video's te maken, 9000 km naar het buitenland te reizen en 8 verschillende landen te verkennen. 

Ons partnerschap blijft groeien terwijl we alle uithoeken van de wereld blijven ontdekken.

8
landen

6
jarenlange samenwerking.

TRAVELBASE
Balkan Nomads
01:04
Nordic Nomads Iceland
00:57
Lapland travel
00:39
Iceland trail - Travelbase
00:54
Canoe trip Sweden
03:16

Enkele vriendelijke woorden
van Travelbase

Gaitan recensie.jpeg

GAITAN VANQUATEM.

MERK MANAGER

Samenwerken met Stokedhouse geeft je veel meer dan je je ooit kunt voorstellen. Terwijl je je wensen uitlegt en het eindresultaat dat je wilt bereiken, voegt Stokedhouse er al een miljoen dingen aan toe om het nog beter te maken.

 

Van alles doen voor de perfecte opname tot het bewerken van het materiaal tot een geweldig kunstwerk, Stokedhouse maakte ons werk af met zelf gecomponeerde muziek.

Bereid u voor op het moment van ontvangst van de definitieve versie. Zorg ervoor dat je zit en adem diep in, want de schoonheid en de manier waarop je de emoties direct vanaf het scherm kunt voelen, zal je verbluft en buiten adem achterlaten.

Ga zo door!

Esteban.jpeg

ESTEBAN DEDECKER.

MARKETING MANAGER

Het draait allemaal om de reis... en wat een geweldige reis is het geweest. Ik werk al vanaf het begin met Joey en heb hem zien bloeien in zijn passie.

Jaar na jaar werden de verhalen beter en beter! Want dat krijg je als je met Joey werkt… niet alleen mooie shots en visuals! Het gaat om het verhaal erachter, het verhaal dat elk element, emotie, object, persoon samenbrengt in harmonie met de juiste audio- en geluidseffecten. 

Eerlijk gezegd heb ik hem al een aantal uitdagende banen gegeven. Van wandelkilometers over bergtoppen van alle gemakken voorzien, tot fotograferen bij -30 °C. In elke situatie weet Joey hoe hij ermee om moet gaan en loopt hij weg met de beste foto's.

Dus ik kan niet wachten om hem uit te nodigen voor zijn volgende missie! 

Bedankt voor de reis!

bottom of page