top of page

Gebruik Facebook en deel je video gemaakt in Gent

Wil je een video laten maken om te delen op Facebook? Door een reclamevideo te laten maken door Stokedhouse in Gent, geraak je gegarandeerd via Facebook of andere socialemediaplatformen bij je doelpubliek. In onze gedigitaliseerde maatschappij is het belangrijk om ook online een sterke aanwezigheid te hebben. En niets helpt daar beter bij dan een prachtige video die de emoties van de kijkers aanspreekt. Ontdek alle mogelijkheden!

_DSF4317.jpg

Geniet van naamsbekendheid

Een video op Facebook of een ander socialemediaplatform kan heel wat meer impact hebben op jouw bedrijf dan je denkt. Door een reclamevideo te laten maken door ons, bereik je via Facebook of andere sociale media jouw doelpubliek. Ben je benieuwd wat wij als specialist in videografie voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons door te mailen naar joey@stokedhouse.be of door te bellen naar +32479 76 57 87.

✔ Bedrijfsvideo’s op maat

✔ Creatieve aanpak

✔ Meer emotie, meer bekendheid

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

Vul Facebook met jouw video

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je jouw reclamevideo voor Facebook kan laten maken? Ons team vol creatieve zielen staat klaar om de reclamecampagne van jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Als videograaf weten wij alles over de kracht van film en passen wij dit toe op jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij geniet van meer leads en merkbekendheid! Met een bedrijfsfilm creëer je meer mogelijkheden voor jouw bedrijf. Door een uitgebreid gesprek te voeren over jouw behoeften en noden, stellen we samen een einddoel en werkstrategie op. Op die manier voldoen wij volledig aan jouw visie over de video die je wil delen op Facebook of andere socialemediaplatformen. Door een reclamevideo voor Facebook te laten maken door ons, geniet je meteen van meer naamsbekendheid! Wil jij een video laten maken door ons? Doe alvast wat inspiratie op door naar onze voorgaande projecten te kijken!

bottom of page