top of page

Social media-video laten maken

Wil jij een social media-video laten maken om meer brand awareness voor jouw bedrijf te creëren? Dan vind je in Stokedhouse uit Gent de ideale contentcreator! Wij staan klaar om jouw bedrijf op een inspirerende manier in de verf te zetten. Dankzij onze flexibele aanpak maken we voor iedereen de perfecte marketingstunt.

_DSF4317.jpg

Vertrouw op emotie

Wanneer je ons vertrouwt om een social media-video te maken, laten wij jou niet hangen. Wij zorgen voor een resultaat dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Ontdek onze afgewerkte projecten om inspiratie op te doen. Contacteer ons door te bellen naar +32479 76 57 87 of door te mailen naar joey@stokedhouse.be. Wij staan altijd klaar voor een babbeltje over onze werkwijze!

✔ Bedrijfsvideo’s op maat

✔ Creatieve aanpak

✔ Meer emotie, meer bekendheid

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

Een social media-video laten maken door een enthousiast team creatievelingen

Als freelance videograaf hangen wij niet vast aan bepaalde richtlijnen. Net daarom kunnen wij in onze videoproducties echte emotie en creativiteit tonen. Jouw bedrijf groeit doordat wij ervoor zorgen dat jouw video via social media bij het juiste doelpubliek komt. Door ons in te schakelen wanneer je een social media-video wil laten maken, ben je een perfecte service gegarandeerd. We bespreken jouw doelstellingen en zorgen ervoor dat de productie voor bijvoorbeeld een Facebook-video, volledig naar jouw wensen verloopt. Ontdek de kracht van social media door een video te laten maken en geniet van een stijgende bedrijfsomzet.

bottom of page